top of page

Wat wij doen

Wij onderzoeken, bedenken en maken


RE-LOVE, RE-CONNECT and RE-ACT with nature.

Wij zijn het Groenlab, een gepassioneerd en gedreven team met een obsessie voor de natuur. Wij experimenteren en onderzoeken hoe we onze leefomgeving kunnen vergroenen. Onze expertise ligt in het bedenken van visies, het maken van groenconcepten en het maken van advies- en beplantingsplannen. We werken daarom graag samen met architecten, interieurbeplanters en landschapsarchitecten om een geïntegreerde en holistische aanpak te bieden voor groene woon- en werkomgeving en mooie creatieve oplossingen te bedenken..

De beplantingen kunnen door ons worden uitgevoerd en onderhouden , daarnaast werken we samen met bedrijven die het groen installeren en onderhouden. 

Visieontwikkeling;

We helpen bij het ontwikkelen van een groene en persoonlijke visie voor uw project, waarbij we streven naar een harmonieuze relatie tussen mens en natuur.

Conceptontwikkeling:

We bedenken innovatieve en creatieve concepten om groen te integreren in woon- en werkruimte zowel binnen als buiten. Hiervoor denken we vanaf een heel vroeg stadium al samen met projectontwikkelaars en architecten na om de groene laag onderdeel te laten zijn met gebouw en omgeving. Dit kan bestaan uit een beplantingsontwerp, waarin we planten met de juiste vorm en kleur samenstellen in combinatie met maatwerk plantenbakken of potten en waarbij we goed kijken welke planten. het beste passen bij de omstandigheden. Onze kennis over en ervaring met planten is hierbij van groot belang.

Advies:

We bieden ook professioneel advies op het gebied van biophilic design, plantenselectie, onderhoud (irrigatie en verlichting) en duurzaamheid voor groene projecten zodat deze lang mee kunnen gaan. 

Ontwerp en design van groene installaties:

We maken aantrekkelijke en functionele ontwerpen voor groene installaties voor binnenbeplanting, tuinen in aangelegen projecten, daktuinen en -terrassen en groene muren, 

Hierbij kijken we altijd naar vorm, kleur en architectonische waarde die aan moet sluiten op het ontwerp van het interieur of het gebouw.

Begeleiding en uitvoering van beplantingsprojecten:

We begeleiden het hele proces, van de planning tot de daadwerkelijke uitvoering van de projecten om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. De inkoop van de planten en bomen gebeurd altijd met de grootste zorg. We zoeken planten en bomen altijd zelf uit op hun unieke vorm zodat deze het mooist tot hun recht komtenin de omgeving. Het uitzoeken van de potten en plantenbakken of het maken van maatwerk krijgt onze volle aandacht en moet kloppen met het ontwerp.

 

 

HET GROENLAB
bottom of page