top of page

Lensvelt / Ex Interiors x Het Groenlab 

product 
 

 

‘Green Cabinet’ werd in September voor het eerst gepresenteerd op N’EXT, een initiatief van Odette Ex van Ex Interiors en Judith Baehner van Het Groenlab. Samen maakten ze het design voor ‘Green Cabinet uit de behoefte de wereld binnen en buiten te vergroenen. In samenwerking met Lensvelt werd dit modulaire kastensysteem ontwikkeld.

Green Cabinet is een modulair, flexibel plantenkastsysteem met een positieve impact op onze gezondheid en welzijn en is ontworpen vanuit het idee om de natuur te integreren in onze omgeving.

Planten creëren een gezonde omgeving en zorgen voor energie en vitaliteit. "Groen" is voor ons een essentieel onderdeel voor een gezonde werkomgeving en menselijk welzijn. In een omgeving vol planten voelen we ons beter, kunnen we ons beter concentreren en zijn we creatiever en productiever.

Vanuit dat concept is dit modulaire systeem ontwikkeld. Koppelbare rekken die op talloze manieren kunnen worden opgesteld en aangevuld met diverse accessoires. De vorm van de Green Cabinet is geïnspireerd op de 'Deense karren' op bloemenveilingen, die licht van constructie en technisch van uiterlijk zijn.

 

Een uniek systeem dat de ruimte op een speelse, karaktervolle manier verrijkt met planten.


 

lokatie.                         

jaar                              

status                            

opdrachtgevers          

oppervlak                   

architect                      

landschapsdesign      het Groenlab

aannemer                     

visualisatie                    

fotografie

bottom of page