top of page

SUPERTROTS OP OUMUAMUA

Supertrots zijn we dat we samen met zoveel inspirerende mensen deze bijzondere plek mogen maken. Oumuamua is een plek waar je zowel vreemdeling als bekende bent. Waar iedereen zich thuis kan voelen, maar ook verrast wordt. Een gezellig ruimteschip, als een veilige haven temidden van een wereld waarin van alles vergaat. Oumuamua landt vanaf 12 juli aan de Asterweg in Amsterdam Noord: een tijdelijke plek waar iedere dag iets nieuws kan gebeuren.

 

Niemand weet precies wat Oumuamua is. Noem het een ruimteschip, toegankelijk voor iedereen, waar muziek, kunst, eten groen en werken langs en door elkaar heen lopen. En dat maar liefst een halfjaar lang.

Oumuamua is de hele dag open en beweegt zich heen en weer tussen een rustige werkplek, fijn restaurant, muziekpodium en een tentoonstellingsruimte. Je treft er veel live muziek op alle momenten van de dag; zowel bij je diner als tijdens de vrijdagmiddagborrel. Het weekend is om nog meer nieuws te ontdekken, met steeds maar één zekerheid: dat je verrast wordt.

Denk aan een smaak die je nog nooit hebt geproefd, een gerecht dat buiten de kaart om wordt geserveerd. Of een tentoonstelling die zich ineens presenteert, de aankleding bij een act waar je het nog lang over zal hebben, of een perfecte combinatie van geluidskunst met dat wat op je bord ligt.

Oumuamua is open vanaf 12 Juli. Zaterdagmiddag is er al vanaf 17:00u tot laat Club Oumuamua. En op een zondag wordt Oumuamua Onversterkt met een klassiek of jazz concert in de middag. Misschien is het over een paar maanden weer anders. Niemand weet het, want alles kan hier.

bottom of page