Nieuw! Groen in Glas over terrariums en meer

Nieuw! Groen in Glas over terrariums en meer

In mijn nieuwe boek ‘Groen in glas – alles over terrariums en meer’ neem ik je mee in mijn wereld van planten in flessen en potten. Waar ik zes jaar geleden mee begon uit nieuwsgierigheid en wat resulteerde in mijn eerste fles komt nu samen in dit boek. Een boek dat ik echt móest maken en waar mijn ervaring, de onderzoeken en experimenten samenkomen in een verhaal en praktische uitleg. Een compleet boek over welke planten in welk glas kunnen en hoe je de verschillende flessen, glazen en potten kunt maken. Alle beelden nemen je mee naar mijn laboratorium, mijn werk- en woonplek en geven je hopelijk veel inspiratie. Je kunt het boek nu al bestellen, dan sturen we het volgende week naar je toe.

10 Reacties

 1. Oh wat ben ik blij met dit boek! Ik vond zo’n terrarium er altijd heel ingewikkeld uit zien, maar had het met dit boek in een middag voor elkaar! Ook fijn dat er een lijst van geschikte planten in zit die ik mee kon nemen naar het tuincentrum, want ik heb zelf totaal geen verstand van planten. Mijn volgende project worden de planten op water die ook in dit boek staan.

  Kortom; een heel handig boek, duidelijk maar ook gezellig geschreven en met mooie foto’s!

  Antwoord
 2. Hey Karin, Wat een leuke reactie. Dank je dat je het boek zo leuk vindt.
  Judith

  Antwoord
 3. Hai Karin, ik ben op zoek naar een kurk van 7-8 cm. Kun jij mij hier aan helpen?
  Ook maar meteen je boek besteld bij Bol.com 🙂

  Antwoord
  • Sorry Judith, verkeerde naam gebruikt ;-(

   Antwoord
 4. Hoi Judith,

  Nou heb ik me potverdikkie vergist! Ik heb je boek over kamerplanten besteld terwijl ik eigenlijk het boek Groen in Glas bedoelde. kan ik dat nog corrigeren? Ik weet nu nog niet wat de prijs is van je boek Groen in Glas.
  Ik heb al een aantal flessen gemaakt en ben heel enthousiast over je tips die ik nauwgezet gevolgd heb.

  Antwoord
 5. Ha, ik kreeg dit boek begin dit jaar cadeau van mijn bestie. Ik gebruik de handige tips om mijn eigen masterpiece te bouwen 😉
  Top hoor!

  Antwoord
 6. Het boek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, misschien moet ik hem nu eindelijk eens aanschaffen van mijn verjaardagsgeld!

  Antwoord
 7. Ik ga het boek vanmiddag bestellen, ben benieuwd!

  Antwoord
 8. Ik ben benieuwd, het klinkt als een erg leuk boek!

  Antwoord
 9. Terrariums are SO fun! So many ways to get creative and diversify with the types of plants you use. I have struggled with glass pieces with lids so I am curious as to how you get the plants to survive with jars with lids?? Thanks

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.